2014-01-23

Sol, vind och vatten...

...Höga berg och djupa hav. En passande liten trudilutt att beskriva Nya Zeeland. Soligt och blåsigt är vad vi har haft mest sen vi kom faktist med lite skurar nån dag. Men nog om vädret, vad har vi mer haft för oss?
Flyttat in i vårt egna lilla krypin och gjort vårt bästa för att fylla det med saker och ting. Trodde aldrig att det skulle hända men jag är faktist less på att gå i affärer haha men nu har vi iaf så vi klarar oss och tänker köpa resten längst vägen.
Vi har träffat gamla vänner och bekanta som glatt sig i att ha oss tillbaka och Klara har charmat in sig hos alla hon träffat. Hon pratar fortfarande mest svenska även om nått ord här och där smått börjar bytas ut.
Cash gubben blev ju ett litet projekt i sig... Dagen innan avfärd från Sverige så upptäcktes en del tester som missats både från vårt håll och de som jobbar med att transportera djur.. Summa summarum blev att han fick stanna några veckor extra hos mina föräldrar som snällt fixade det sista och tillsist flög ner med honom till Stockholm och såg till att han äntligen kom iväg. Vi håller tummarna och ber att allt nu går vägen och att han kommer fram oskadd, i skrivande stund befinner han sig på ett flyg mellan Vancouver och Auckland. Men fått några rapporter längst vägen som säger att han mår bra så vi måste helt enkelt lita på dom. Så han landar vår lör morgon och sen väntat 10 dagar i karantän innan vi äntligen får hämta hem lillgrisen! Har till och med lovat Matt att första natten hemma ska han få sova med oss på sängen haha
Vi har besökt mer Zoo och stora lekparker, hoppat i vågor och besökt nått dagis. Det sistnämda måste vi göra mera av då dagis  här är privata och håller lite olika standarder så man måste välja noga. När Klara blir 3 får hon 20 timmar gratis så vi hoppas vi hittat något vettigt till dess så jag kan börja jobba lite smått. Som det ser ut nu börjar nog Matt jobba under nästa vecka för en större byggfirma här i stan!
Vi har äntligen fått internet till vårt place och köpt en ny dator yay dock en utan svenska vokaler så innan det är fixat så bloggar jag lite smått och bildlöst från surfplattan.
Idag ska det byggas staket för hund och barn och jag och lillan drar nog och shoppar lite och kanske snusar på lillbebisar.
Håll tålamod - kanske kommer nån liten bild snart igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar