2014-01-09

New beginnings

Hej vänner och familj.
Nu dammas äntligen bloggen av och jag ska försöka hålla er uppdaterade om vårat nya liv här på Nya Zeeland. Detta första inlägg blir bildlöst då vi fortfarande bor i resväskorna våra och tanken på att hitta nödvändiga sladdar känns överväldigande... Men ha tålamod så dyker dom upp förr eller senare :)
Nya Zeeland då - nu är vi här! Månader av planerade och pusslande och så är man tillslut på plats. Känslan är surrealistisk och omvälvande och mycket har nog med jetlagen att göra. Gått omkring som zombisar i två dagar nu så ser framemot lite upprätning på dygnet snart!
Resan gick super så det känns skönt. Korta stopp på flygplatserna och en nöjd Klara Susan! Glad barn = glada föräldrar haha
Men även hon är jetlagad så imorse var hela familjen uppe kl 3... Detta gjorde förstås att vi var igång tidigt och hunnit med en hel del idag. Bankbesök, nya mobilnummer, shopping och familjehäng! Var även förbi huset som vi ska hyra och lämnade lite grejor. Ett litet ställe men som kommer passa oss perfekt nu från början! Berättade för Klara att hon skulle få ett eget rum snart igen och hon ville såklart att det skulle vara rosa... :)
Det är fortfarande lite fix kvar i badrummet innan inflyttning men siktar på nästa vecka!
Nej nu kallar sängen på oss, saknar er där hemma!

3 kommentarer:

  1. Vad härligt att resan gick bra! Det är tomt här hemma utan er. Ser fram emot att få följa er på bloggen. Kramar från Sara

    SvaraRadera
  2. Skönt att resan gick bra! Vi får höras på skype snart! Kram fr Linda

    SvaraRadera
  3. Härligt att resan gick bra! Längtar att få se brunbrända familjen Youngman i er nya omgivning och huset.
    Skönt om er!
    Kram Anette

    SvaraRadera