2014-02-03

Vardag.

Trots att det faktiskt bara är några veckor sen vi landade här så känns det redan som vi har hittat någon slags vardag och landat och det är kanske därför jag rent glömmer bort att blogga... så skärpning Emma! Matt har nu jobbat en vecka på sitt nya jobb och han trivs nog bäst att vara igång med det! Visst är det alltid trevligt med ledighet men vi är inte här för semester denna gång så det känns bäst att börja leva på riktigt! Matt har sen han kom kollat runt lite om jobb och fått jobberbjudanden från höger och vänster så det var mest att välja var och när han ville börja.. skickade tillslut in sin CV till ett större byggföretag kl 20.00  en torsdags kväll. Kl 21 ringde telefonen med chefen på andra sidan frågande om han kunde börja på tis... Sagt och gjort var han igång och han tycker än så länge allt verkar super.
Så då betydde det att det var jag och Klara igen på dagarna. Med en trotsig, viljestark snart-3åring känns det som jag också har ett heltidsjobb haha men så länge jag har tiden och lugnet att diskutera med denna lilla brutta så har vi oftast de mest fantastiska dagar. Och livet som mamma här skiljer sig inte så mycket från hemma, man besöker lekparker, far ner till stranden en stund och gör alla de andra dagliga sysslorna som alltid finns där. Har kollat runt på lite fler dagis men ska titta på några fler innan vi tar något beslut i den frågan.
Idag hoppar vi dock in i bilen och kör nordväst upp mot Aukland för att äntligen hämta hem våran lilla Cash. Vilken resa det har varit för honom och är så glad att han tillslut kom fram till oss. Kommer nog att möta en mycket glad liten grabb idag, hoppas bara han kommer ihåg oss!

1 kommentar:

  1. Ser fram emot att höra Cash reaktion när ni hämtade honom. :) Äntligen är han hos er!!

    SvaraRadera